Tag "bozdio"

Bozdo: Rama me dy standarde, kërbaçin për njerëzit dhe kulaçin për miqtë

Bashkia e Tiranës i bën thirrje Prokurorisë të hetojë me themel abuzimin me pushtetin dhe motivet korruptive të këtij abuzimi në rastet e sipërpërmendura.një tjeter thirrje u drejtohet qytetarëve që