Tag "boxi"

PD: Rama propagandë me Beqajn dhe Tahirin, simbolet e krimit e korrupsionit

Pas aktivitetit të kryeministrit Edi Rama “Të pastrojmë më tej Shqipërinë”, ka reaguar edhe PD përmes deputetit Luçiano Boçi, i cili tha se Rama, Ministri Beqaj dhe Tahiri janë simbolet