Tag "bovilla"

Bovilla me ujë të ndotur. Tirana pa ujë të pijshëm

Si pasojë e shirave dhe prurjeve të shumta, uji në ujëmbledhësin e Bovillës është turbulluar, çka ka detyruar Bashkinë e Tiranës të marrë masa për kufizimin e furnizimit me uji

Makina bie në humnerë, dyshohet për disa të vdekur

Një makinë e cila po udhëtonte në drejtim të Tiranës ka rënë nga një lartësi e madhe, dyshohet se kanë qenë disa persona në makinë. Automjeti ka rënë në një

E fundit: Sot treçereku i Tiranës pa ujë

Ndërkohë që shirat kanë përmbytur vendin Ujsjellësi i Tiranës njofton se nuk ka ujë nga ujëmbledhësi i Bovillës. Si pasojë e mungesës së prurjeve nga ky liqen rrezikon të mbetet

Reshjet e shiut, hapen portat e Bovillës

Reshjet e dendura të shiut gjatë ka bërë që Ndërmarrja e Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë të hapë portën e shkarkimit në Ujëmbledhësin e Bovillës, nga i cili furnizohet me ujë të pijshëm

Reagon UKT: Uji i Bovillës i sigurt, kalon në disa faza trajtimi

Reagon Ujësjellës Kanalizime Tiranë sa i takon cilësisë së ujit të pijshëm në Bovillë. Sipas UKT, uji është në përputhje të plotë të gjitha parametrave. “Uji në Bovillë kalon në