Tag "Botswana"

Pas plotë një shekulli gjendet një tjetër diamant gjigant (Foto)

Diamanti prej 1111 karatësh është zbuluar në minierën e Karawe, në Botswana. Ende nuk dihet vlera e këtij diamanti pasi do të varet nga ngjyra dhe nga prerja finale. Lajmin