Tag "boton"

70-vjetori. Xhevahir Spahiu boton poezitë e ndaluara

50 vite krijimtari e poetit të njohur Xhevahir Spahiu, në 70 vjetorin e tij përmblidhen në dy vëllime “Udhët”. Në këtë përvjetor të tij publikohen dhe poezi të ndaluara të