Tag "botim"

Qesharaku Edi Rama e nis historinë e shtetit…me veten e tij! Ja prova.

www.kryeministria.al është portali i Këshillit të Ministrave. Nëse klikon tani dhe kërkon VKM (Vendime të Këshillit të Ministrave)  mund të gjeshë vetëm ato të miratuara nga Edi Rama! Domethënë ,

Çensurë! “Rilindja” urdhëron kontrollin mbi botimet e librave.

  Kjo është shkresa që u është shpërndarë botesve shqiptarë të librit në ditët e para të 2016 – ës. Në fund të kësaj shkrese , ashtu siç kemi veçuar