Tag "botetore"

Këta janë 8 personat më të pasur në botë, që kanë një pasuri sa 3.6 miliard njerëz

Vetëm 8 persona, miliarderët më të mëdhenj të botës zotërojnë pasuri sa pasuria e 3.6 miliard njerëzve, të cilët përbëjnë dhe gjysmën më të varfër të botës. Këto janë shifrat

BB: Rritja ekonomike vazhdon

Shumica e ekonomive në rajonin e Evropës dhe Azisë Qendrore (EAQ) u rritën në vitin 2012 dhe pritet që të rriten në vitin 2013 me një përqindje pak më të