Tag "botet e naftës"

Mallakastër : Botet e naftës shkatërrojnë rrugën

Po shkatërrohet dalëngadalë. Është një rrugë e cila ka mbajtur dhe mban trafikun e një pjese të jugut. Por peshën e makinave të tonazhit shumë të rëndë që përdorin kompanitë