Tag "Botërori 2014"

Botërori 2014, Holanda dhe Argjentina sfidohen per një vend në finale

Sonte në mbrëmje në Arena Corinthias të Sao Paolos do të vendoset se cila skuadër do ti bashkohet Gjermanisë në finalen e madhe të Maracanas. Përballë do të jenë dy