Tag "boterir"

Kristiano Ronaldo rrezikon të mos luajë në Botëror

Botërori rrezikon të humbasë një tjetër yll. Pas dyshimeve për pjesëmarrjen e Falkaos, është Kristiano Ronaldo që mund të peshojë në listën e mungesave. Fituesi i “Topit të Artë” dhe