Tag "boston travel"

“Boston Globe”: Berati, destinacioni turistik për vitin 2016

“Boston Globe” në një shkrim të tijin për destinacionet turistike që mund të vizitohen në vitin 2016, ka përmendur Shqipërinë dhe qytetin e Beratit. Christopher Muther, autori i shkrimit e