Tag "Boston Dynamics"

Google heq dorë nga prodhimi i robotëve

Kompania “Google” ka nxjerrë në shitje divizionin që merret me prodhimin e robotëve, Boston Dynamics, për shkak të problemeve financiare dhe mosmarrëveshjeve brenda kompanisë. Sipas të përditshmes Bloomberg, ekzekutivët e