Tag "Bosnjen"

Moti i keq përfshin sërish Serbinë dhe Bosnjen

Moti i keq ka goditur mbrëmë Serbinë. Si pasojë, ka patur shumë probleme në autostradën kryesore në vend, në atë që lidh Beogradin ne Nishin. Moti i keq në shtetin

Ndihma për Serbinë e Bosnjen

Më nismën e Francës dhe të Sllovenisë, Këshilli i Europës do të zhvillojë më 16 korrik një konferencë donatorësh për të gjeneruar fonde shtesë në ndihmë të Bosnjes dhe të