Tag "bosin"

Adriano foto me bosin e drogës

Adriano dhe miqësitë e tij me njerëzit e fortë është një binom që vazhdon të bëjë zhurmë në Brazil. Këtë herë, policia ka zbuluar një foto në celularin e një