Tag "bosi i krimit"

Berisha: Rama shkel konventat ndërkombëtare, dekoron kriminelët

Ish kryeministri Sali Berisha në fjalën e mbajtur në Kuvend akuzoi Ramën për shkelje të Kushtetutës dhe të konventave ndërkombëtare përmes dekorimit të kriminelëve të diktaturës. “Ka ndodhur një akt

Arrestohet Kelmendi, bosi i krimit në Ballkan

Arrestohet bosi i krimit në Ballkan, Naser Kelmendi. Lajmi konfirmohet nga Baki Kelani, zëdhënës i policisë së Kosovës. Sipas Kelanit, arrestimi ka ndodhur orët e vona të natës së mbrëmshme