Tag "boshatisi"

Berisha: Rama boshatisi arkën e shtetit për lukse

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në një status të publikuar në rrjetin social Facebook , ka shkruar se kryeministri aktual ka bllokuar pensionet e personave me aftësi të kufizuara dhe