Tag "bosdo"

Bozdo, Veliajt: Nise punën nga 3 gjërat urgjente, bllokimet e Ramës

Nënkryetari aktual i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo i është përgjigjur ftesës publike të Erion Veliajt për 3 gjërat urgjente, nga duhet të nisë ai punën në krye të bashkisë.

PD: Vjedhja e shekullit me CEZ, nuk mbulohet me batuta që s’thonë asgjë

Enno Bozdo paraqet argumentet që qeveria shqiptare kishte të drejtë të kërkonte 3 miliardë dollarë nga CEZ, jo t’i falte borxhet dhe ti paguante edhe 95 milionë euro në dorë.

Prerja e pemëve, Bozdo: Forcat e Rendit injorojnë denoncimin e Bashkisë

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Enno Bozdo ka denoncuar sot forcat e rendit të cilët nuk marrin në konsideratë denoncimet e Bashkisë Tiranë për masakrën që po ndodh në Parkun