Tag "borxhi dhe kriza e paralajmeruar e ekonomise"

Akti normativ dhe kriza e paralajmëruar e ekonomisë

Nga Erold Zguro, Ashtu si shumë vende fqinje dhe jo të Shqipërisë, edhe në parlamentin tonë u diskutuan dhe miratuan dje disa ndryshime në planifikimin e buxhetit përmes një akti