Tag "borshi"

Borshi dy orë pa energji elektrike, ankohen pushuesit

Mungesa e energjisë elektrike në zonat turistike të vendit vijon. Pas ankesave të pushuesve në Dhërmi dhe Himarë pak ditë më parë, janë të shumtë ata që ankohen se e