Tag "Boronica të ngrira"

Boronicat e ngrira zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Konsumimi i boronicave në gjendje të ngrirë kane një efekt më të shëndetshmë për organizmin tonë.Boronicat janë ndër frutat me veti të larta antioksidantë, ushqyes dhe fibra. Gjithashtu një veti