Tag "boro"

Ironia e mediave serbe: Rama e Vuçiç, si Boro dhe Ramizi

Mediat serbe e kanë krahasuar takimin e Ramës dhe Vuçiç me dy prej simboleve të unitetit të popullit shqiptar dhe atij sllav në luftën e dytë botërore, Boro Vukmiroviç dhe