Tag "boris tadic"

Tadiç: Incidentet gjatë ndeshjes, mund të shërbejnë si faktor kthese

Ish-Presidenti serb Boris Tadiç e konsideron me shumë rëndësi arritjen e kompromisit historik për pajtimin e popullit serb dhe shqiptar. Përndryshe do të cënohet e ardhmja e gjeneratave të reja