Tag "borgrad"

“Romeo dhe Xhulieta” me aktorë serbë e shqiptarë

Nuk ka vend më interesant për të bërë një inskenim të dashurisë sesa në ish-Jugosllavi. Me zgjedhjen e kastës së aktorëve për të reflektuar mbi divizionet e thella që janë