Tag "borer"

Bie borë pas shumë vitesh në Tiranë

Mbrëmjen e djeshme kanë nisur reshjet e para të dëborës edhe në Tiranë. Flokët e dendura te dëborës janë shoqëruar me pak reshje shiu dhe kanë zbardhur rrugët e kryeqytetit,