Tag "bordo"

Modë, tendencat e vjeshtës: kryeson ngjyra bordò (Foto)

Këtë Vjeshtë/Dimër, bordòja (ngjyrë e përzier mes vjollcës dhe kafes), hyn në dhjetëshen e ngjyrave më të dashura nga stilistët. Protagoniste e pasaralave, këtë vjeshtë kjo ngjyrë vjen e kombinuar