Tag "Bordi i Kullimit"

MB, kallëzim penal për ish kreun e Bordit të Kullimit Lezhë

Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave ka dorëzuar në prokurorinë e rrethit gjyqësor Tiranë, një kallëzim penal për ish titullarin e Bordit të Kullimit Lezhë, Luigj Frangaj