Tag "bordi"

Seseri: Bordi Mbikëqyrës dhe guvernatori Fullani kanë dështuar

Partnerja në kompaninë Fairhaven Capital, Rudina Seseri tha në një intervistë për Zërin e Amerikës nga Bostoni i Masaçusetsit se Bordi Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë ka dështuar në përgegjësinë

Bordi Ekzekutiv i FMN miraton fondin 330.9 mln euro për Shqipërinë

Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka miratuar fondin prej 330.9 milionë euro për tre vjet për Shqipërinë. Kjo është një kredi e butë me qëllim rimëkëmbjen e ekonomisë së