Tag "bora bora"

Kur mendoni për “arratisjen” tuaj romantike?

Më shumë mundësi, keni imagjinuar për pushime në Polinezianët Franceze në plazhin Matira në Bora, Bora. Jeta e natës në ishull, është e pasur me muzikë të qetë dhe romantike

Heidi Klum ‘topless’ në Bora Bora

Heidi Klum ka zgjedhur të pozojë “topless” pranë një palme në Bora Bora, duke treguar linjat e saj të mahnitshme trupore. Për më tepër ka qenë vetë Klum që nëpërmjet