Tag "boojkot"

Pse prefektja e Gjirokastrës bojkotoi vizitën e Presidentit Nishani?!

Vizita e djeshme e Presidentit Bujar Nishani në komunat e LUnxhërisë dhe Zagorisë në qarkun e Gjirokastrës, pati një mungesë. Atë të prefektes së Gjirokastrës Zamira Rami e cila e