Tag "bonus"

Qeveria miraton kriteret. Ja kush përfiton bonusin e strehimit

Në mbledhjen e fundit për këtë vit, qeveria ka miratuar kriteret dhe procedurat për dhënien e bonusit të strehimit për disa kategori qytetarësh. Ndryshimet në Ligjin për Programet Sociale të

Veliaj: Bonus financiar për nënat që i vaksinojnë fëmijët

Ndihmë ekonomike e bonus financiar për gratë që vaksionojnë fëmijët dhe i çojnë ata në arsimin e detyrueshëm. Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, tha se mjekët do

Këshilli Bashkiak Tiranë, 32 familje marrin “bonus strehimi”

Në mbledhjen e radhës së Këshillit Bashkiak të Tiranës, e cila do mbahet ditën e hënë më 11 nëntor do të diskutohen disa projektvendime me rëndësi për qytetarët e Tiranës.

Mediat Serbe: BE, raund të ri bisedimesh

Bashkimi Evropian planifikon që më 16 prill të organizojë edhe një raund “bonus” të dialogut në mes Kosovës dhe Serbisë, por vetëm në qoftë se diplomacia joformale arrin të përafrojë