Tag "bonot"

Qeveria dështon së siguruari shumën e kërkuar për bonot

Në ankandin e një dite më parë, Qeveria dështoi së siguruari të gjithë shumën e kërkuar për bonot 1 vjeçare dhe obligacionet 2 vjeçare. Arsyeja vlerësohet të jetë ulja e

Bien me 2.9% interesat e bonove të thesarit

Bien sërish interesat e bonove të thesarit duke cekuar kështu një tjetër minimum historik. Burime nga Banka e Shqipërisë bëjnë të ditur se në ankandin e fundit interesi i bonove

Qeveria do të marrë sërish borxh te qytetarët

Qeveria do të marrë sërish borxh te qytetarët e saj një shumë prej 15 milionë eurosh. Lajmi bëhet i ditur nga Banka e Shqipërisë, e cila njofton se më datë