Tag "bono thesari"

BSH hap ankandin për shitjen e 10.8 miliardë lekëve bono thesari

Banka e Shqipërisë do të çelë sot ankandin për shitjen e 10.8 miliardë lekë bono thesari me afat maturimi 12 dhe 3 mujor. Për bonot 12 mujore, shuma e shpallur