Tag "bono"

Legalizimet, qeveria shtyn me ligj afatin e bonove të privatizimit

Qeveria ka vendosur të shtyjë deri në fund të vitit 2016 afatin e bonove dhe lekëve të privatizimit të cilat përdoren prej disa vitesh në procesin e privatizimit të pronës

Shkëputet dera e avionit, shpëton mrekullisht ylli i rrokut, Bono

A​vioni privat me të cilin lideri i grupit U2, Bono, po udhëtonte për në Berlin, i shpëtoi të mërkurën, një aksidenti që mund të kishte qenë tragjik. Avionit iu shkëput

Bono i U2, koncert spontan në rrugë, dhuratë për Krishtlindje

Thuhet se Krishlindjet janë një mundësi e mirë për të falur dhe dhuruar, dhe këngëtari irlandez i grupit të famshëm U2, Bono Voks i dhuroi qindra kalimtarëve të rastësishëm në

Bono Vox bën humor me Klinton në konferencën Klinton Global Initiative

Lideri i grupit U2 Bono Vox ishte i pranishëm në konferencën e organizuar nga ish-presidenti Amerikan Bill Klinton “Klinton Global Initiative”, të zhvilluar në Nju Jork. Kur mori fjalën në

BSH: Të martën, ankandi i bonove të thesarit

Banka e Shqipërisë ka njoftuar se ditën e martë do të zhvillohet ankandi i radhës i bonove të thesarit. Në këtë ankand do të dalin në shitje bono me afat