Tag "Bonifaciana"

Romë, Kodheli është nderuar me çmimin ndërkombëtar “Bonifacio VII”

Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli është nderuar me çmimin ndërkombëtar “Bonifacio VII” dhe titullin e nderit të akademisë ‘Bonifaciana”, me motivacion “Për impenjimin e madh dhe kontributin kulturor dhe social