Tag "boni dhe klajdi"

10 grabitjet më të famshme të bankave

Grabitje të bujshme që janë kthyer edhe në filma nga regjisorët e Hollivudit Grabitës të dhunshëm, por edhe Robin Hud fisnikë, plane të studiuara prej muajsh, ndoshta dhe prej vitesh,