Tag "bonapartit"

Al Pacino: Roli i Napoleon Bonapartit, ëndrra ime e vjetër

Al Pacino ka treguar se gjithmonë ka dashur të luante rolin e gjeneralit francez Napoleon Bonapart për vite me radhe dhe duket se ëndrra e tij mund të bëhet realitet,