Tag "bonapart"

Mësoni sekretet seksuale të Bonapartit, Hitlerit, Musolinit dhe Sadam Husein

Kënga gjatë kohës së luftës në lidhje me Hitlerin që thuhej se ai kishte vetëm një testikul është e vërtetë, mirëpo ekspertët e mjekësisë kanë treguar se ai gjithashtu ka