Tag "bombola gazi"

Tregtimi i gazit, 80 për qind e subjekteve jashtë standardit

Tregtimi i gazit të lëngshëm në kryeqytet bëhet jashtë çdo standardi. Sipas drejtorit të Policisë së Mbrojtjes nga Zjarri dhe e Shpëtimit, Shkëlqim Goxhaj, rreth 80 për qind e subjekteve