Tag "bomblen"

Kuçovë, asfiksohet çifti i të moshuarve, harruan bombolën e gazit të hapur

Asfiksohen nga gazi dy bashkëshortë të moshuar në Kuçovë. Burime nga policia lokale bëjnë të ditur se Stilian dhe Krisanthi Thomai 73 dhe 70 vjeç, kishin harruar të mbyllnin bombolën