Tag "bombe berthamore"

Bombë atomike Turqise. Deklaratë e ish kandidatit rus për President

Situata mes Turqisë dhe Rusisë sa vjen dhe tensionohet, sidomos nga deklaratat mes dy shteteve. Kësaj here ka qënë ish kandidati për President në Rusi Vladimir Zhirinovsky i cili ka