Tag "bombastik"

Një gjoks bombastik si ai i Adelina Tahirit (Foto)

Këngëtarja nga Shkupi, Adelina Tahiri njihet për linja super seksi trupore. Ndonëse ajo ka thënë se femrat e bukura si ajo nuk kanë fat në dashuri dhe duke qenë se