Tag "bombardojnë"

Avionët sirianë bombardojnë Irakun

Disa avionë ushtarakë sirianë bombarduan zonën kufitare të provincës Anbar në Irak, duke shkaktuar vdekjen e 57 civilëve dhe plagosjen e më shumë se 120 të tjerëve. Këto qytete janë