Tag "bombardoi"

NATO u bombardoi shtëpinë, të moshuarit nga Puka të pastrehë

Të mbetur në mes të katër rrugëve, të sëmurë, pa përkujdesje dhe në vetmi, ky është fati i Ndue Bib Palucës 77 vjeç dhe bashkëshortës së tij, Dilës 72-vjeç, e