Tag "bomba me hidrogjen"

Korea e Veriut përsëri provokon për bombë me rreze të gjatë veprimi

Janë shtuar shumë zërat sa i përket krijimit dhe përdorimit të bombave bërthamore. Por ajo që më shumë po provokon qeveritë e fuqishme botërore është Korea e Veriut. Ajo me