Tag "bolzano. 49"

Bolzano, 49-vjeçari nga Mitrovica sulmon të birin me thikë

Tjetër masakër shqiptare në Itali. Babai sulmon të birin me thikë në stacionin e autobusit dhe e godet tri herë pas shpine. Djali, vetëm 17 vjeç, që kthehej nga puna