Tag "bolshoi"

Rusi: Sulmi me acid në Bolshoi Teatër, dënohet balerini

Një gjykatë në Moskë ka dënuar balerinin Pavel Dmitrichenko dhe dy të pandehur të tjerë, për sulmin me acid kundër drejtorit të Baletit Bolshoi, Sergei Filin. Dënimet pritet të shpallen