Tag "bolonja"

E rrallë në Itali, pema e qershisë lulëzon në dhjetor (Foto)

Një fenomen krejtësisht i pazakontë ka ndodhur në Bolonja të Italisë. Një pemë qershie, ka çelur lule në mes të muajit dhjetor. Një ngjarje tepër e rrallë dhe thuajse e