Tag "boksierit"

Del në shitje vila e Muhammad Ali (Foto)

Vila ku ka jetuar për 25 vite ish-boksieri Muhammad Ali, “Deer Lake”, e ndërtuar në një sipërfaqe prej 5 hektarësh dhe ku janë ndërtuar 18 godina të ndryshme, ka dalë