Tag "boksierin"

Nikolla vlerëson kampionion e boksit Qato: Model suksesi për të rinjtë

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Lindita Nikolla ka vlerësuar si një model suksesi që duhet ndjekur nga të rinjtë, kampionin e boksit Kreshnik Qato. E pranishme në ceremoninë e mbylljes