Tag "Boksierëve"

Qëllohet me armë gjatë peshimit të boksierëve. Një i vdekur e dy të plagosur (Video)

Një i vdekur dhe dy të plagosur rëndë janë regjistruar sot pasdite në “Regency Hotel” të Dublinit, në kohën që në hollin e këtij hoteli ishte duke u zhvilluar peshimi